Yrittäjärekrytointi

Autamme yrityksiä löytämään uusia franchisingyrittäjiä. Teemme sen aktiivisesti ja uusia digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

Meillä on takana lähes 450 yrittäjärekrytointia eri franchisingketjuille. Ketjurekrytoinnissa kartoitamme potentiaaliset ehdokkaat, haastattelemme heidät ja ohjaamme ketjulle sopivimmat. Koska ketjuilla on omat rekrytointitapansa, etenemme annettujen ohjeiden mukaisesti. Autamme myös konsultoimaan rekrytointiprosesseissa ja niiden kehittämisessä.

Avoimia franchisingyrittäjäpaikkoja!

Etsimme useita Bus Burger -yrittäjiä ympäri Suomea!

Jenkkityylinen diner, burgeriravintola Bus Burger etsii useita franchising-yrittäjiä ympäri Suomea! Oletko yrittäjähenkinen, haluatko menestyä ja löytyykö tarpeeksi intohimoa? Bus Burger konsepti on nyt koeponnistettu ja se toimii hyvin, ensimmäiselle

franchising-yrittäjälle on luvassa kissan päivät, sillä yrityksen liikeidea ja reseptiikka toimivat erinomaisesti. 

Bus Burger on jenkkityylinen diner, jonka kantavat voimat ovat rento ilmapiiri sekä herkullinen ruoka. Siellä voi herkutella sekä sisällä että ulkona ja ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan.

Ravintolassa valmistetaan pihvit ja kastikkeet itse alusta saakka. Tuoreet raaka-aineet ja reippaat annoskoot ovat Bus Burgerin peruspilareita.

Lisätietoja ketjusta www.busburger.fi

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Maisa Koivisto p. 040 7565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Method Pisara etsii uutta yrittäjää Ouluun rakentamaan Method Pisara® -hyvinvointiklinikan.

Method Pisara® on ainutlaatuinen konsepti, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Menestyt yrittäjänä jos olet kiinnostunut funktionaalisesta lääketieteestä ja sinulla on kokemusta terveyden- tai kauneudenhoidosta.

Voit käyttää osaamistasi siihen, että tuet asiakkaiden hyvinvointia kokonaisuutena aina solutasolta asti ja rakennat itsellesi oman Method Pisara® – klinikan paikkakunnallesi.

Method Pisara -yrittäjänä saat käyttöoikeuden rekisteröityyn Method Pisara® – palvelukokonaisuuteen, ja klinikkasi on osa virallista franchising – verkostoa.

Method Pisara® – klinikan johtaminen ja terapeuttina työskenteleminen on tie yrittäjyyteen toimivaksi todetun ja maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen konseptin turvin.

Lisätietoja ketjusta:
www.methodpisara.com

Lisätietoja yrittäjärekrytoinneista Maisa Koivisto p. 040 7565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Haemme Garantell -ketjulle yrittäjiä pääkaupunkiseudulle ja Turkuun.

Garantell tulee Ruotsin Värnamosta ja laajentaa toimintaansa nyt Suomeen. Garantell kehittää ja valmistaa kehittyneitä metalliverkkotuotteita, joita käytetään ympäri Eurooppaa. Ruotsissa yritys tarjoaa menestyksekkäästi varastointiratkaisuja rakennusteollisuuden asiakkaille. Ratkaisut sisältävät varastojen kokoonpanon ja asennuksen.

Lisätietoja ketjusta:
www.garantell.com

Lisätietoja Maisa Koivisto p. 040 7565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Oletko juhlahumumestari?

Haluatko olla itsesi pomo ja rakastat asiakaspalvelua? Tee unelmastasi totta ja perusta oma Partyland-myymälä. Partyland etsii useita franchise-yrittäjiä ympäri Suomea! Tiesitkö, että Partyland on maailman suurin juhlatarvikkeiden myymäläketju. Partylandin valikoimasta löytyy kaikki mitä tarvitaan onnistuneisiin bileisiin, ristiäisiin, häihin, lastenjuhliin ja yritystapahtumiin.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteys Maisa Koivistoon maisa.koivisto@viprot.fi tai 0407565345.

Hakulomake

  Etunimi

  Sukunimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Ikä

  Paikkakunnat & alueet, jotka sinua kiinnostavat

  Kerro lyhyesti työurastasi, koulutustaustastasi sekä harrastuksistasi/kiinnostuksen kohteistasi

  Liite (CV, kuva tms.)

  Vinkkaa mahdollisuudesta kaverille!

   Nimi *

   Sähköposti *

   Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi sähköpostilla info@viprot.fi