5.11.2020

Olemme käynnistäneet kampanjan, jossa sinä voit auttaa kaveriasi hädässä. Ennätysmäärä ihmisiä on irtisanottu ja lomautettu. Uutta duunia ei helposti löydy. Hakijoita yhteen avoinna olevaan työpaikkaan on useita satoja. Napsahtaako onni kaverille? Jos ei niin, yksi vaihtoehto on yrittäjyys. Vinkaa meille kaveri, kumppani, naapuri, työkaveri tai joku muu sellainen ihminen, ketä haluat auttaa juuri nyt. Meillä on tarjota kavereillesi useiden franchise-ketjujen vapaita yrittäjäpaikkoja. Lisätietoa yrittäjäpaikoista saat Virtual Pro Teamin Maisa Koivistolta maisa.koivisto@viprot.fi tai p. 0407565345. www.virtualproteam.fi

#autakaveriahädässä #yrittäjyys #yrittäjät #franchising #yhteisöllisyys

1.11.2020

Virtual Pro Team ja ilona.works ovat aloittaneet yhteistyön tavoitteena helpottaa franchise-ketjujen hankintakanavia sekä niiden kilpailutuksia. Nyt ilona.works tarjoaa kaikki franchisingiin liittyvät palvelut kirjanpidosta eläkevakuutuksiin ja maksupäätteistä yrityslainoihin omasta verkkokaupastaan. Mikä parasta, verkkopalvelussa voi myös helposti kilpailuttaa eri palvelut. Tämä on loistotapa avittaa franchiseketjuja, ja muitakin yrittäjiä ostamaan helposti tarvitsemansa palvelut samalta saitilta 24/7. Nöyrä kiitos ilona.worksille siitä luottamuksesta mitä olemme heiltä saaneet heti alusta alkaen. On mahtavaa aloittaa pitkäjänteinen ja arvokas yhteistyö innovatiivisen toimijan kanssa, yhteistyöstä hyötyvät ensisijaisesti asiakkaamme sekä sidosryhmämme.

13.5.2020

Olemme nyt Suomen Franchising-Yhdistyksen virallinen yhteistyökumppani. Virtual Pro Team haluaa edistää franchisingsanomaa, tästä esimerkkinä on perustettu Franchising Advisory Board, franchisingkoulutuksen uudistaminen Rastor-instituutin kanssa ja Happy Franchising & Kasvu -tapahtumat. Teemme vahvaa yhteistyötä myös muiden tahojen kanssa kuten esimerkiksi Yrityspörssi, eri yrittäjäfoorumit ja BUSO yritysjohdon business pool.

14.4.2020

Virtual Pro Team ja Rastor-instituutti aloittavat uuden franchisingkoulutuksen. Kohderyhmä ovat yritykset, jotka haluavat kasvaa esimerkiksi uudella palvelulla.

“Haluamme tarjota yrityksille uusia kasvumahdollisuuksia ja franchising on yksi vaihtoehto. Virtual Pro Teamin kanssa on ilo tehdä yhteistyötä”, kertoo Rastor-instituutin liiketoimintajohtaja Kirsti Miettinen.

Lisätietoja koulutuksesta: https://lnkd.in/gr65DZc