Yrittäjärekrytointi

Autamme yrityksiä löytämään uusia franchisingyrittäjiä. Teemme sen aktiivisesti ja uusia digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

Meillä on takana lähes 400 yrittäjärekrytointia eri franchisingketjuille. Ketjurekrytoinnissa kartoitamme potentiaaliset ehdokkaat, haastattelemme heidät ja ohjaamme ketjulle sopivimmat. Koska ketjuilla on omat rekrytointitapansa, etenemme annettujen ohjeiden mukaisesti. Autamme myös konsultoimaan rekrytointiprosesseissa ja niiden kehittämisessä.

Avoimia franchisingyrittäjäpaikkoja!

Haemme nyt ViiskytViis Plus -ketjulle franchisingyrittäjiä mm. Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään.

ViiskytViisPlus on menestyksekäs liiketoimintakonsepti, joka on toiminut Ruotsissa vuodesta 2009 lähtien ja laajentunut nyt Suomeen. Etsimme uusia yrittäjiä menestyksekkääseen ketjuumme ympäri Suomea.

Tavoitteenamme on aloittaa yhteistyö ainakin 10 yrittäjän kanssa vuonna 2020-2021. Oletko yrittäjyysmatkasi alussa tai onko sinulla pitkä kokemus ja haluat vain kokeilla jotain uutta?

Lisätietoja ketjusta:
www.viiskytviis.fi

Lisätietoja Maisa Koivisto p. 040 7565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Haemme Garantell -ketjulle yrittäjiä pääkaupunkiseudulle ja Turkuun.

Garantell tulee Ruotsin Värnamosta ja laajentaa toimintaansa nyt Suomeen. Garantell kehittää ja valmistaa kehittyneitä metalliverkkotuotteita, joita käytetään ympäri Eurooppaa. Ruotsissa yritys tarjoaa menestyksekkäästi varastointiratkaisuja rakennusteollisuuden asiakkaille. Ratkaisut sisältävät varastojen kokoonpanon ja asennuksen.

Lisätietoja ketjusta:
www.garantell.com

Lisätietoja Maisa Koivisto p. 040 7565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Method Pisara etsii uutta yrittäjää Ouluun rakentamaan Method Pisara® -hyvinvointiklinikan.

Method Pisara® on ainutlaatuinen konsepti, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Menestyt yrittäjänä jos olet kiinnostunut funktionaalisesta lääketieteestä ja sinulla on kokemusta terveyden- tai kauneudenhoidosta.

Voit käyttää osaamistasi siihen, että tuet asiakkaiden hyvinvointia kokonaisuutena aina solutasolta asti ja rakennat itsellesi oman Method Pisara® – klinikan paikkakunnallesi.

Method Pisara -yrittäjänä saat käyttöoikeuden rekisteröityyn Method Pisara® – palvelukokonaisuuteen, ja klinikkasi on osa virallista franchising – verkostoa.

Method Pisara® – klinikan johtaminen ja terapeuttina työskenteleminen on tie yrittäjyyteen toimivaksi todetun ja maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen konseptin turvin.

Lisätietoja ketjusta:
www.methodpisara.com

Lisätietoja yrittäjärekrytoinneista Maisa Koivisto p. 040 7565345 tai maisa.koivisto@viprot.fi

Hakulomake

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköposti

Ikä

Paikkakunnat & alueet, jotka sinua kiinnostavat

Kerro lyhyesti työurastasi, koulutustaustastasi sekä harrastuksistasi/kiinnostuksen kohteistasi

Liite (CV, kuva tms.)

Vinkkaa mahdollisuudesta kaverille!

Nimi *

Sähköposti *

Voit myös lähettää avoimen hakemuksesi sähköpostilla info@viprot.fi