Yritys voi kasvaa monin keinoin

Yritys voi kasvaa orgaanisesti, yrityskaupalla tai franchisingilla. Franchising sopii lähes kaikille yrityksille ja useille toimialoille, jos yrityksen tavoitteena on kasvaa jo toimivalla konseptilla. Lähtökohta on, että liiketoiminta ja konsepti toimii kannattavasti. Franchising voi olla myös tehokas kasvumalli kansainvälistymiseen. Jokaisen franchisiginketjun perustamista suunnittelevan täytyy kartoittaa, että onko franchising juuri se oikea tapa kasvaa. Lue lisää…

3 vinkkiä franchising-ketjua perustavalle

Harkitsetko yrityksesi kasvattamista franchising-mallilla? Uusia franchising-ketjuja syntyy koko ajan lisää myös Suomeen, ja ala työllistää Suomen franchising-yhdistyksen mukaan 100 000 suomalaista. Tämä kertoo siitä, että franchising-bisnes toimii: kuluttajat viihtyvät asiakkaina ja ovat tottuneet saamaan hyvää, tasalaatuista palvelua läpi ketjun yritysten. 

Franchising sopii lähes kaikille yrityksille ja useille toimialoille, jos yrityksen tavoitteena on kasvaa jo toimivalla konseptilla. Franchising voi olla myös tehokas kasvumalli kansainvälistymiseen. 

Onnistumisen lähtökohta on, että yrityksen konsepti eli liiketoiminta toimii kannattavasti. Lisäksi ketjua on johdettava laadukkaasti ja ketjuun on saatava rekrytoitua menestyviä yrittäjiä. 

Jos harkitset yrityksesi laajentamista franchising-mallilla, pohdi jo etukäteen seuraavia kysymyksiä. Lue lisää…