Asiakastarinat

Liisa Ovaska, toimitusjohtaja, Kehonhuolto Jumissa Oy, ”On ollut hienoa tehdä yhteistyötä Virtual Pro Teamin kanssa. Virtual Pro Team on ollut asiantunteva koko franchising-projektin ajan, lisäksi heillä on taito puskea asiakasta eteenpäin. Olemme onnistuneesti rakentaneet uuden franchising-toimintamallin, jossa suurin työ on ollut luoda konsepti ja kirjoittaa franchising-yrittäjän käsikirja. Voin suositella Virtual Pro Teamilaisia kaikille, jotka ovat haaveilleet franchisingista ja kasvusta”

Biketaxi on kuopiolainen sähköpolkupyörätaksiyritys. Ainutlaatuinen uusi franchise-konsepti tarjoaa elämyspalveluita jo muutamissa Suomen isoimmissa kesäkaupungeissa. Biketaxi Oy:n yrittäjä Miika Keihänen; ”Minut yllätti Virtual Pro Teamin syvä ymmärrys franchisingista ja aito halu auttaa. Virtual Pro Teamin Maisa ja Eva hyppäsivät kyytiin ja toivat kaiken franchise-kentällä opitun käytännön kokemuksen meille käyttöön. Koko matka oli nopea ja tehokas. Suurin osa tehtiin etänä, mutta se ei hidastanut vauhtia. Voin suositella Virtual Pro Teamia kaikkeen mikä liittyy franchisingiin, on se sitten konsultointia, käsikirjojen tekoa, sopimuksen laatimisia, rekrytointia tai koulutusta”

MPY Digitalkkareiden ketjupäällikkö Sari Ruuskanen oli Virtual Pro Teamin räätälöidyssä franchisingkoulutuksessa.

”Koulutus oli juuri meidän tarpeisiimme rakennettu ja se oli tiivis paketti. Kouluttajien kokemus käytännöstä oli asiantuntevaa ja meille arvokasta.

Pro sisältö ja reippaasti arvokasta sparrausta! Suosittelen”

Kuvassa vasemmalla Sari.

Kauneuskeskus Coddler & Toddler Oy:n toimitusjohtaja Sari Oja ”Mielestäni oikean yhteistyökumppanin löytäminen on aina iso haaste. Kun tapasin Virtual Pro Teamiläiset tiesin, että vihdoinkin saan vahvistusta kasvuideoilleni ja asiantuntevan sparrauskumppanin”

Virtuaaliassarit yrittäjä Sanna Kolehmainen, ”Olin myönteisesti yllättynyt, kun tapasin Virtual Pro Teamiläiset. Heidän arvomaailmansa, intohimo franchisingiin ja iloisuus iskivät takavasemmalta. Lisäksi se, että heillä on kova kokemus sekä franchisingista käytännöstä, brändimaailmasta ja johtamisesta. Virtuaaliassareiden konsepti on selkeä, sillä kaikki tarvitsevat apua toimistotöihin. Virtuaaliassistentti toimii kuin oma henkilökohtainen sihteeri sillä erotuksella, että virtuaaliassistentti ei vie tilaa toimistoltasi. Meidän palveluideamme on olla apuna etänä. Virtuaaliassareiden tavoite on korkealla, haluamme kasvaa ja se tapahtuu kolmella koolla; konsepti kuntoon, ketjujohtajuus, kasvurekrytointi. Haemme nyt juuri useita uusia yrittäjiä valtakunnallisesti. Sykkiikö sydämesi yrittäjyydelle, haluatko kuulua Virtuaaliassareiden tiimiin?”